vineri, 24 februarie 2012

PROVOCARE: O saptamana fara Internet, TV si telefon mobil

Saptamana 27.02 - 05.03.2012 fara retele de socializare, internet, TV si telefon mobil a luat sfarsit.
Asteptam impresiile voastre la liga.studentilor.tm@gmail.com, dintre care vom alege un castigator care se va bucura de un premiu surpriza!



LigaStudentilorTM iti lanseaza o provocare: o saptamana (27.02 - 05.03.2012) fara retele de socializare, internet, TV si telefon mobil.




Pornind de la experimentul in care un student american a incercat sa vada cum e viata luni timp de trei luni in care nu a folosit retelele de socializare si telefonul mobil [http://www.gandul.info/magazin/video-experimentul-anti-facebook-ce-a-descoperit-un-student-dupa-trei-luni-fara-telefon-mobil-si-retele-sociale-9207728]
va propunem o saptamana in care sa uitam de retelele de socializare (Facebook, Twitter, Google+ etc), mailul personal (sau mai simplu fara Internet) si telefonul. Ca sa fie pachetul complet, sa ne detasam de orice influenta media, renuntand si la televizor.

Suntem convinsi ca veti avea o saptamana in care va veti simti liberi, veti avea posibilitatea sa cititi poate o carte pe care o aveati demult pe lista, sau sa socializati fata in fata cu prietenii vostri reali si nu virtuali. De ce nu, poate trimiteti si o scrisoare prin Posta la cei de acasa :)

Poate o sa para imposibil, dar ganditiva ca acum 10-15 ani nu aveam telefon si internet si era foarte bine.
Cei care lucreaza, au voie sa foloseasca mailul sau telefonul companiei pentru servici.

La mailul personal se poate pune un mesaj de AutoReply, ca si cum ati fi in vacanta, in care sa scrieti ca participati la saptamana fara Internet, TV si telefon mobil si un link spre pagina aceasta.
Pe telefonul mobil se poate pune de asemenea un mesaj vocal in care sa anuntati lumea ca veti reveni dupa o saptamana.

La sfarsitul saptamanii, asteptam impresiile voastre despre cum a fost, cum v-ati simtit sau care au fost consecintele dupa aceasta experienta. Noi vom citi si vom posta cele trimise de voi. Vom selecta si vom alege si un castigator ce va primi un premiu surpriza din partea noastra.
Va puteti inscrie pe Facebook (Join la evenimentul https://www.facebook.com/events/243082982445782/) sau ne puteti trimite un mail la liga.studentilor.tm@gmail.com, pana Duminica 26/02/2012, ora 23:59 :)